La Fundacion Club Atletico de Madrid heeft contact opgenomen met de Constant Vanden Stock Foundation om in België haar campagne voor te stellen die ze sinds 3 jaar voert, in samenwerking met de Spaanse Epilepsie Federatie. Met de actie wilt ze de bevolking sensibiliseren over deze ziekte. Het biofarmaceutisch bedrijf UCB en la Ligue Francophone Belge contre l’Epilepsie, beiden actief in dit domein, zijn eveneens uitgenodigd voor de vergadering die plaats zal vinden op dinsdag 3 oktober om 19 uur in het Constant Vanden Stock stadion.

“Epilepsie is een van de vaakst voorkomende neurologische aandoeningen, maar toch is de ziekte relatief onbekend bij het grote publiek. Naast de aanvallen hebben patiënten vaak last van het stigma en de misvattingen die bij de ziekte horen. Als partner van dit initiatief zijn wij bij UCB erg trots dat we mee kunnen helpen zorgen voor een beter begrip van epilepsie en voor een verbeterde patiëntenzorg.” – Frédéric Septon, Neurology Developoment Partner bij UCB