Afgelopen weekend heeft de club Cecifoot Brussels 5-a-side Anderlecht in Bučovice (Tsjechië) het mooiste Europese toernooi van de discipline gewonnen.

Tijdens de groepsfase eindigde Anderlecht tweede na overwinningen tegen Tsjechische en Zweedse ploegen. Tijdens de halve finale waren ze te sterk voor de Duitse kampioen en in de finale pakten ze hun revanche door met strafschoppen te winnen van een Colombiaanse ploeg, een ploeg die hen de dag ervoor in de poules nog verslagen had.

Klik HIER om alle resultaten te ontdekken.

De ploeg kreeg al verschillende felicitaties voor de mooie prestaties. Ze toonden heel veel doorzettingsvermogen tijdens deze twee dagen. Wij wensen hen op onze beurt ook heel hartelijk te feliciteren met hun schitterend resultaat en wensen hen meteen ook het allerbeste toe voor het nieuwe seizoen dat er zit aan te komen!

COME ON YOU MAUVES !