Naar jaarlijkse traditie vond de avond na de laatste speeldag van de competitie het Galadiner ten voordele van de Constant Vanden Stock Foundation plaats. Het Galadiner in het Constant Vanden Stockstadion werd ook dit jaar een groot succes! De opbrengst gaat naar de Foundation die zich inzet voor tal van goede doelen.

Tijdens het gala, waar de voltallige staf en spelers van RSC Anderlecht aanwezig waren, werd er ook een veiling en een tombola gehouden. Het pronkstuk van de avond was het truitje van Youri Tielemans, dat bracht 15.000 euro op! De schoenen van Tielemans, waarmee hij tijdens de wedstrijd tegen Oostende op een paar minuten twee knappe afstandsschoten binnen knalde werden op de veilig gewonnen door Alain De Greef, sponsoring manager van BNP Paribas Fortis. Het bod van de bank leverde 12.000 euro op voor het goede doel!

RSC Anderlecht wil hierbij alle gulle donoren nog eens bedanken voor hun mooie bijdrage.