Op zondag 22 januari brachten de kinderen van het project Voetbal Studie van de Constant Vanden Stock Foundation een bezoekje aan het stadion. Ze woonde er de wedstrijd RSCA-STVV bij. De kinderen komen uit verschillende Brusselse wijken en worden binnen het project aangemoedigd om goede schoolresultaten te behalen. Er was ook een meet & greet met enkele spelers. “Ik vind het wel belangrijk dat de kinderen ook gemotiveerd worden om naar school te blijven gaan. Want ik heb dat zelf ook zes jaar moeten doen. Dat is niet gemakkelijk, ik geef dat toe. Maar ik vind het wel zeer belangrijk dat ze dat doen, want zonder een diploma ben je in de maatschappij van vandaag niks. Dus het is een heel goede stichting”, aldus Wout Faes. En die boodschap komt goed blijkbaar binnen bij de kinderen. “Ik hou van voetbal, maar het is de school die belangrijk is voor mijn toekomst”, besluit een ketje.