Op zaterdag 22 oktober 2016 organiseert de Constant Vanden Stock Foundation zijn tweede Collectors Day. Een beurs voor verzamelaars van voetbal en wielersport artikelen. Langskomen loont zeker de moeite want er zullen meerdere sportlegendes aanwezig zijn vanaf 11u : Paul Van Himst, Pummy Bergholtz, Gilles De Bilde, Nicolas Frutos, Filip De Wilde, Walter Baseggio, Oleg Iachtchouk, maar ook Eddy Merckx ! Onze voormalige Argentijnse aanvaller en huidige T3 van de eerste ploeg Nicolas Frutos, veilt voor dit goede doel één van zijn vroegere trainingsoutfits.

nico-collector

Schrijf 22 oktober dus in het groot in je agenda. Je kan exclusieve artikelen kopen en verkopen van 9u tot 14u in het Constant Vanden Stockstadion (Onder tribune 3, ingang naast het Lindeplein). Even ter herinnering, een standplaats kost 25 euro, de opbrengst van deze dag gaat integraal naar de verschillende projecten van de Constant Vanden Stock Foundation. Allen daarheen!

Info en inschrijvingen :
www.brocanterie.be – info@brocanterie.be !